Η απόλυτη καλοκαιρινή μπίρα μας προσκαλεί να αποσυνδεθούμε από τη ρουτίνα και να επανασυνδεθούμε με τη φύση.

Το νιώθουμε όλοι. Αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικό. Εμείς είμαστε διαφορετικοί. Αφήνουμε πίσω μας τη βοή της πόλης, αποσυνδεόμαστε από τα κοινωνικά δίκτυα και τα like, ερχόμαστε κοντά με τους φίλους μας, τη φύση και τον ήλιο. Ζούμε την αληθινή ζωή, γιατί αυτό είναι το This is Living.

Το απόλυτο state of mind του καλοκαιριού είναι για πολλούς η επαφή με τους φίλους, γνωστούς και νέους, μια εξόρμηση σε ένα κοντινό νησί, ο ήλιος, η θάλασσα, οι βουτιές στα καταγάλανα νερά. Σε μόλις λίγα λεπτά από την Αττική, μπορείτε να βρίσκεστε σε έναν επίγειο παράδεισο με μαγευτικές παραλίες.

To pin κεντράρει στη Γαλάζια Ακτή και είμαστε έτοιμοι να γράψουμε χιλιόμετρα διασκέδασης και να ζήσουμε το experience που μας προσφέρει το This is Living της Corona, της απόλυτης καλοκαιρινής μπίρας, που είναι φτιαγμένη από 100% φυσικά συστατικά και καταναλώνεται από το μπουκάλι με μία φέτα lime. Γύρω στα 30 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, μακριά τον θόρυβο και την πολυκοσμία, μπροστά μας ανοίγεται ένας νέος κόσμος.

Η Γαλάζια Ακτή μας καλεί να απολαύσουμε το δικό μας ηλιοβασίλεμα, να πάρουμε έμπνευση και ζωή από αυτό και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας με ανανεωμένη διάθεση.

Στο Tahiti Beach Bar της Γαλάζιας Ακτής, ένα από τα πιο οργανωμένα και όμορφα beach bar της Αττικής, θα νιώσουμε τα μουσικά vibes του καλοκαιριού μέσα από τα ιδιαίτερα Sun-sets και καλοκαιρινές εκδηλώσεις της αγαπημένης μας μπίρας Corona. Σε μια παραλία με χρυσαφένια αμμουδιά και όμορφα νερά, μπορούμε να κάνουμε το φετινό καλοκαίρι να κρατήσει για πάντα. Ένα καλοκαίρι που δεν τελειώνει ποτέ, όπως και η αγάπη μας για την μπίρα μας.

Ελάτε να απολαύσουμε όλοι μαζί το φετινό καλοκαίρι παρέα με μια Corona, σερβιρισμένη με μία φέτα lime, κάτω από τους μουσικούς ρυθμούς γνωστών Dj. Το This is Living γι’ αυτό το καλοκαίρι γίνεται πραγματικότητα με την αγαπημένη μας μπίρα Corona.