Η απόλυτη καλοκαιρινή μπίρα μας προσκαλεί να αποσυνδεθούμε από τη ρουτίνα και να επανασυνδεθούμε με τη φύση.

Απόδραση από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα της πόλης, επανασύνδεση με φίλους και γνώριμα πρόσωπα. Επανασύνδεση με τη φύση, αυτή που μας κρατά ζωντανούς και γεμάτους ενέργεια. This is Living. Δεν είναι ένα απλό motto αλλά η δική μας πραγματικότητα, η αληθινή ζωή. Οι ανέμελες μέρες του καλοκαιριού είναι μπροστά μας, έχουμε κατεβάσει στροφές, γευόμαστε τη θάλασσα και την ελευθερία. Τίποτα δεν μας εμποδίζει.

Η Αττική είναι ένας ατελείωτος καλοκαιρινός προορισμός. Μας ακούγεται παράξενο αυτό; Δεκάδες όμορφες παραλίες μας περιμένουν, όλες μία ανάσα μακριά από τα σπίτια μας. Αρκεί να κάνουμε το πρώτο βήμα, να «βάλουμε» την καλοκαιρινή μας διάθεση και να βγούμε έξω. Δεν χρειάζεται μεγάλη οργάνωση. Ανοίγουμε τον χάρτη και κεντράρουμε στην παραλία που θέλουμε να επισκεφτούμε. Αυτό είναι το state of mind του καλοκαιριού. Παρέα με τους αγαπημένους μας φίλους, συλλέγουμε εικόνες και εμπειρίες μίας ολόκληρης ζωής. 


Αντικρίζοντας την παραλία Πουνταζέζα είναι σαν να αντικρίζουμε ένα αιγαιοπελαγίτικο νησί. Σηκώνουμε τα δικά μας «πανιά» και σε λιγότερο από μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας, η Πουνταζέζα στο Λαύριο, γίνεται το ιδανικό summer destination. Μία από τις πιο μαγευτικές παραλίες της Αττικής, μας καλεί για στιγμές που θα χαραχθούν στη μνήμη μας, στιγμές μόνο το This is Living της Corona μας προσφέρει, της απόλυτης καλοκαιρινής μπίρας, που είναι φτιαγμένη από 100% φυσικά συστατικά και καταναλώνεται από το μπουκάλι με μία φέτα lime. 

Με μοναδική αμμουδιά σε σχήμα μισοφέγγαρου, απολαμβάνουμε το ηλιοβασίλεμα στην Πουνταζέζα με μία Corona στο χέρι.
Βουτάμε στα καταγάλανα νερά της, βλέπουμε το σπάνιο θέαμα με τις υποβρύχιες αρχαιολογικές θέσεις, ενώ τα αρμυρίκια προσφέρουν φυσική σκιά.

Το PountaZeza Beach Bar κρατάει τον ρυθμό της διασκέδασης και το service σε υψηλά επίπεδα. «Follow the sun» είναι το motto του πολύ οργανωμένου μπαρ στην παραλία και εμείς απλά ακολουθούμε το «πρόσταγμα» του ήλιου και της παραλίας. Νιώθουμε έντονα τα καλοκαιρινά vibes του DJ και των μουσικών Sun-sets της αγαπημένης μας μπίρας Corona, όπως μόνο αυτή ξέρει καλά να μας ξεσηκώνει. Το μεγάλο καλοκαίρι είναι εδώ, τα βράδια του μας περιμένουν να ζήσουμε στιγμές μοναδικές, να διασκεδάσουμε, να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας φίλους, να χορέψουμε στην παραλία κάτω από το ηλιοβασίλεμα. 

Ελάτε να απολαύσουμε όλοι μαζί το φετινό καλοκαίρι παρέα με μια Corona, σερβιρισμένη με μία φέτα lime, κάτω από τους μουσικούς ρυθμούς γνωστών DJ. Το This is Living γι’ αυτό το καλοκαίρι γίνεται πραγματικότητα με την αγαπημένη μας μπίρα Corona.