Ζήσαμε ένα αξέχαστο αποχαιρετιστήριο πάρτι στο Tahiti Beach Bar στη μαγευτική Γαλάζια Ακτή.

Την ώρα που χανόταν ο ήλιος κάτω από το δυτικό ορίζοντα, δώσαμε μία υπόσχεση: Να ξαναβρεθούμε του χρόνου στα ίδια μέρη, να νιώσουμε ό,τι νιώσαμε και φέτος, επιστρέφοντας πίσω, γεμάτοι από εικόνες, μουσική και συναισθήματα, πάντα με μία παγωμένη Corona στο χέρι.

Με το motto This is Living της απόλυτης καλοκαιρινής μπύρας να μας ακολουθεί, κατευθυνθήκαμε προς τη Γαλάζια Λίμνη, τη μικρή όαση της αθηναϊκής Ριβιέρας, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι της χρονιάς. Προορισμός το φιλόξενο Tahiti Beach Barπου άνοιξε τις αγκαλιές του για να μας υποδεχτεί στο τελευταίο SunSet πάρτι. Και η υποδοχή ήταν όπως άρμοζε, ζεστή και εγκάρδια. Περάσαμε κυριολεκτικά μέσα από μία «ηλιόλουστη» πύλη, βαμμένη στα χρώματα της Corona. Το πάρτι ξεκινάει!


Με διάθεση ανεβασμένη, γνωρίζαμε καλά τι θα αντικρίσουμε, μόνο που η Corona φρόντισε να μας «ανεβάσει» ακόμα περισσότερο. Το απέδειξε φέτος, μέσα από 40 events σε όλη την Ελλάδα, όπου ζήσαμε έντονα και συλλέξαμε στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα μας. Αυτό το «ταξίδι», μας έφερε κοντά σε μαγευτικές παραλίες, ανακαλύψαμε την άλλη πλευρά της Ελλάδας, τα μυστικά της Αττικής και της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αποσυνδεθήκαμε από τη ρουτίνα και τη φασαρία της πόλης και επανασυνδεθήκαμε με τη φύση. Αυτό είναι το state of mind της Corona. Το καλό, το ακόμα καλύτερο, το κράταγε για το τέλος.

Με τον καιρό σύμμαχο, τον ήλιο και ένα ελαφρύ αεράκι να μας «χαϊδεύει» το πρόσωπο, φορώντας μαγιό, περπατώντας ξυπόλητοι στη χρυσαφένια αμμουδιά και τη θάλασσα μόλις ένα βήμα μακριά, η πρώτη κίνηση ήταν να βρούμε μία παγωμένη Corona για να δροσιστούμε. Σερβιρισμένη με μία φέτα lime, ήταν η καλύτερη έναρξη του πάρτι. Η κινητήρια δύναμη. Τα music vibes μας τράβηξαν προς το stage των DJs, που ήδη «έστρωναν» το χαλί της διάθεσης και τα κατάφεραν περίφημα.

Ένα πλήθος κόσμου πάρταρε από νωρίς το μεσημέρι, βούταγε στα κρυστάλλινα νερά και διασκέδαζε, άνθρωποι γεμάτοι χαμόγελα και αισιοδοξία, που δεν έφυγαν μέχρι και τη δύση του ηλίου. Είχαμε πολλά να δούμε και να κάνουμε στο all-day event της Corona. Όλοι μας πήραμε από ένα personalized Corona t-shirt για να μας υπενθυμίζει τη στιγμή, μοιραστήκαμε δημιουργικές στιγμές με tribal make up και ανέμελο hairstyle και look στα χρώματα της Corona, γελάσαμε, μία συνεχής έμπνευση.

Στο τέλος, το ηλιοβασίλεμα ήρθε για να κλείσει μία αξέχαστη ημέρα που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει. Ήρθε η ώρα της επιστροφής, αλλά η υπόσχεση δόθηκε: CHEERS σε ένα memorable SunSet Party και δίνουμε από τώρα ραντεβού για του χρόνου!

Summer is still on until the next sunset party!