Μας καλούν σε ένα αξέχαστο all-day event στο Tahiti Beach Bar στη μαγευτική Γαλάζια Ακτή

Λίγο ακόμη καλοκαίρι, αυτό ζητάμε. Μία ακόμα ευκαιρία να θυμηθούμε τις στιγμές που ζήσαμε, τα ηλιοβασιλέματα που αντικρίσαμε, τις νέες φιλίες που κάναμε, τη μουσική, πάντα με μία παγωμένη Corona στο χέρι. Με το motto This is Living της απόλυτης καλοκαιρινής μπύρας, ταξιδέψαμε σε μαγευτικές παραλίες, ανακαλύψαμε την άλλη πλευρά της Ελλάδας, τα μυστικά της Αττικής και της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αποσυνδεθήκαμε από τη ρουτίνα και τη φασαρία της πόλης και επανασυνδεθήκαμε με τη φύση.

Το ελληνικό καλοκαίρι θα βρίσκεται για πάντα εδώ, πηγή έμπνευσης και ζωής. Φέτος, μέσα από 40 events σε όλη την Ελλάδα, με τα ανεπανάληπτα - γεμάτα guests και VIP καλεσμένους - πάρτι που πραγματοποιήθηκαν στη Μύκονο, στο iconic JackieO’ και στον Πειραιά, στο Che, ζήσαμε έντονα και συλλέξαμε εικόνες και στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα μας.


Μη βιαστούμε να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι. Υπάρχει κάτι για το τέλος και η Corona φρόντισε για αυτό. Ένα ακόμα SunSet party για φέτος, σαν αυτά που ζήσαμε από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, σε κρυφές παραλίες της Αττικής, μας περιμένει για να κρατήσουμε τα καλοκαιρινά vibes ζωντανά για μία τελευταία φορά. Ο κύκλος των πάρτι ολοκληρώνεται με ένα αξέχαστο all-day event της Corona με μουσική – LIVE DJ SETS- και πολλές experiential δράσεις. H Corona μας προσκαλεί στο μοναδικό αυτό event. Το μόνο που χρειάζεται να φέρουμε είναι διάθεση για χορό, ίσως και το μαγιό μας. Προλαβαίνουμε!

Μέσα σε μία μικρή όαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Tahiti Beach Bar στη Γαλάζια Ακτή ντύνεται στα χρώματα της Corona. Σημειώνουμε την ημερομηνία: To Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, καλούμε την παρέα μας, βάζουμε το floral πουκάμισο μας και από νωρίς το μεσημέρι απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μπίρα σερβιρισμένη με μία φέτα lime! CHEERS σε ένα SunSet Party που θα μας μείνει αξέχαστο!

Η Γαλάζια Ακτή και το Tahiti Beach Bar, ένα από τα πιο οργανωμένα και όμορφα beach bar της Αττικής, μας καλούν να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα και τα music vibes στο τελευταίο για φέτος SunSet Party της αγαπημένης μας μπίρας, να πάρουμε έμπνευση και να επιστρέψουμε ανανεωμένοι στην καθημερινότητά μας.

Ακουμπάμε την παραλία με τη χρυσαφένια αμμουδιά και τα κρυστάλλινα νερά, ίσως μία ακόμα ευκαιρία για βουτιά στη θάλασσα.

CHEERS σε ένα memorable SunSet Party που έρχεται από τώρα δίνουμε ραντεβού για του χρόνου!

Ελάτε να απολαύσουμε όλοι μαζί το φετινό καλοκαίρι παρέα με μια Corona, σερβιρισμένη με μία φέτα lime, κάτω από τους μουσικούς ρυθμούς γνωστών DJs. Το This is Living γι’ αυτό το καλοκαίρι γίνεται πραγματικότητα με την αγαπημένη μας μπίρα Corona.