Η απόλυτη καλοκαιρινή μπίρα μας προσκαλεί να αποσυνδεθούμε από τη ρουτίνα και να επανασυνδεθούμε με τη φύση.

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι για πάντα εδώ, μαζί μας, δώρο ζωής και έμπνευσης. Μας το παρέχει η φύση απλόχερα και δωρεάν. Ας το γευτούμε με όλες μας τις αισθήσεις. Δεν μας ζητάει πολλά για να το ζήσουμε αληθινά και έντονα. Να το αγκαλιάσουμε. Το πραγματικό This is Living είναι μέσα μας, είναι οι στιγμές που περνάμε μαζί με τους αγαπημένους μας φίλους μας, οι εικόνες και αναμνήσεις που συλλέγουμε, το πρωινό ταξίδι σε έναν κοντινό προορισμό, οι απογευματινές βουτιές στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα που βλέπουμε πιασμένοι χέρι χέρι.

Κάθε γωνιά της Αττικής, κάθε παραλία της, μας καλεί για να ζήσουμε μαγικά και αυτό το καλοκαίρι. Να μας μείνει αξέχαστο. Συνδεόμαστε ξανά με τη φύση και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μοιραζόμαστε αγάπη και μία φέτα καρπούζι, αυτό είναι το αληθινό state of mind, τίποτα άλλο.


Λίγο πριν φτάσουμε στο Σούνιο, μόλις μία ώρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, η μαγευτική παραλία Χάρακας μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση. Κρυστάλλινα και παρθένα νερά, μία μεγάλη χρυσή αμμουδερή φιλόξενη για όλους, είναι το απόλυτο φετινό summer destination. Με θέα το πανέμορφο νησάκι του Πατρόκλου που μας κοιτάει από απέναντι, ζούμε μοναδικές στιγμές μόνο το This is Living της Corona μας προσφέρει, της απόλυτης καλοκαιρινής μπίρας, που είναι φτιαγμένη από 100% φυσικά συστατικά και καταναλώνεται από το μπουκάλι με μία φέτα lime.

Σε ένα από τα πιο νότια σημεία της Αττικής, το ηλιοβασίλεμα μοιάζει διαφορετικό, πιο όμορφο. μας ταξιδεύει μαζί του. Θέλουμε να ακουμπήσουμε τον ήλιο λίγο πριν δύσει και χαθεί. Αυτή είναι μία life experience που κρατάμε για πάντα μαζί μας.

Το πολύ καλά οργανωμένο FreezBe Beach Bar στην παραλία Χάρακα μας υποδέχεται με δροσερή και παιχνιδιάρικη διάθεση. Το ευγενικό προσωπικό μας κάνει να αισθανθούμε άνετα, να βυθιστούμε στις αναπαυτικές ξαπλώστρες και να απολαύσουμε την αγαπημένη μας μπίρα Corona. Τα μουσικά Sun-sets και οι εκδηλώσεις της αγαπημένης μας μπίρας, μας ταξιδεύουν. Αυτό το καλοκαίρι, η Αττική και οι παραλίες της μοιάζουν με απόδραση σε νησί. Summer in all senses με μουσική, θάλασσα, ήλιο και ανέμελη διάθεση, μαζί με μία φέτα lime να ακουμπάει τα χείλη.

Ελάτε να απολαύσουμε όλοι μαζί το φετινό καλοκαίρι παρέα με μια Corona, σερβιρισμένη με μία φέτα lime, κάτω από τους μουσικούς ρυθμούς γνωστών Dj. Το This is Living γι’ αυτό το καλοκαίρι γίνεται πραγματικότητα με την αγαπημένη μας μπίρα Corona.